Ontmoet de perfecte date in Tilburg

Veertje uit Tilburg zoekt een vrouw of man voor een sexdate

Biseksueel!

Leuk dat je even op mijn profiel komt kijken, ik ben Veertje uit Tilburg, een gewone meid met iets wat ongewone behoeften. Ik heb een lichte voorkeur voor vrouwen, maar je mag als man ook reageren. Verder ben ik op seks gebied vrij ruimdenkend en vind het af en toe lekker om een 3de persoon in de relatie te betrekken dus ik hoop dat jij hier voor open staat, want anders gaat het tussen ons alvast helemaal niets worden. Ik ben gek op mijn vrijheid en dat wil ik ook graag zo houden en van 2 walletjes eten vind ik gewoon heel erg lekker. Het zou leuk zijn als ik hier iemand tegen ga komen met wie ik een seksafspraak kan maken die deze ongewone behoefte ook heeft, zo gaan we alvast een hoop ellende uit de weg.
 


Naam:veertje
Leeftijd:27 jaar
Haarkleur:blond
Kleur Ogen:blauw
Lengte:165-170
Postuur:Normaal
Cupmaat:vertel ik later
Uiterlijkblank
Opleiding:Anders
Tattoo:Nee
Piercing:Nee
Roken:Nee
WoonplaatsTilburg
ProvincieNoord-Brabant
ZoektVrouw
Over Mij
Leuk dat je even op mijn profiel komt kijken, ben een gewone meid met iets wat ongewone behoeftes. Heb een lichte voorkeur voor vrouwen, maar je mag als man ook reageren. Verder ben ik op seks gebied vrij ruimdenkend en vind het af en toe lekker om een 3de persoon in de relatie te betrekken dus ik hoop dat jij hier voor open staat.
Over Jou
Hoop dat je in mijn beschrijving kan vinden, lieve mensen krijgen van mij altijd een berichtje terug. Uiterlijk is niet geheel onbelangrijk maar ook niet het belangrijkste
Totaal
9,5

Daten met veertje

Wil je een date met veertje uit Tilburg? Maak dan een gratis account aan en scoor al voor vanavond een date. Er staan honderden meiden in Noord-Brabant in ons systeem zoals veertje die graag met je willen daten. Dating is nog nooit zo makkelijk geweest!