Ontmoet de perfecte date in Tilburg

Karin zoek een afspraak met een leeftijdsgenootje

Ik ben nog een groentje.

Hallo ben Karin, 21 jaar en woonachtig te Tilburg. Als het aankomt op relaties ben ik nog best een groentje, niet dat ik nog nooit een vriendje heb gehad, maar mijn langste relatie was ongeveer 2 weken. Nu ben ik natuurlijk hier om dat eens te gaan verbreken met een leuke jongen van mijn eigen leeftijd. Geen oude mannen alsjeblieft, daar knap ik echt heel erg op af. Tja wat zoek ik in een jongen en waar val ik op? Weet je dat ik dat best heel erg moeilijk vind om, te verwoorden? Jij bent vooral heel erg lekker om te zien maar natuurlijk ook om aan te raken en verder, tja dat zien we dan wel, laten we eerst samen maar eens op een spannende date gaan en dan zien we wel verder toch?


Naam:Karin
Leeftijd:21 jaar
Haarkleur:bruin
Kleur Ogen:bruin
Lengte:165-170
Postuur:Slank
Cupmaat:cup C
Uiterlijkblank
Opleiding:MBO
Tattoo:Nee
Piercing:Nee
Roken:Nee
WoonplaatsTilburg
ProvincieNoord-Brabant
ZoektMan
Over Mij
Hallo ben Karin 21 jaar, als het aankomt op relaties ben ik nog best een groentje, niet dat ik nog nooit een vriendje heb gehad, maar mijn langste relatie was ongeveer 2 weken en zo graag mijn persoonlijk record breken.
Over Jou
Jij bent leuk en jong zoals mij!
Totaal
9,5

Daten met Karin

Wil je een date met Karin uit Tilburg? Maak dan een gratis account aan en scoor al voor vanavond een date. Er staan honderden meiden in Noord-Brabant in ons systeem zoals Karin die graag met je willen daten. Dating is nog nooit zo makkelijk geweest!